Serres

Serres

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een verbouwing of verhuizing achterwege te laten, wanneer hun woonkamer te klein is. In plaats daarvan kiezen ze voor een serre. Een serre kunt u namelijk gebruiken als een verlengstuk van uw woonkamer. Een serre is een terrasoverkapping met glazen schuifdeuren, waardoor u het gevoel heeft dat u het hele jaar buiten kunt zitten.

Dit heeft als voordeel dat u ook in de winter heerlijk kunt genieten van de zon en vooral van het licht, wat van invloed kan zijn op uw gemoedstoestand. De serres zijn leverbaar in diverse materialen, zoals kunststof, aluminium en hout. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Kiest u ervoor om de kleur van uw serre aan te willen passen, wanneer u dat wilt dan kiest u uiteraard voor een houten serre. Dit vergt uiteraard wel meer onderhoud, omdat deze eens in de drie jaar a vijf jaar geschilderd dient te worden. Bij beide opties zal het onderhoud afhankelijk zijn van weersomstandigheden en/of de ligging van de tuin.

Voordelen

Het woonoppervlak wordt aanzienlijk groter. U kunt optimaal genieten van daglicht, ook in de winter. Doordat de zon op de serre schijnt zult in ook minder hoeven te stoken.

Professionele Montage van:
Serres