Vloerbedekking en gietvloeren

Er is veel te bieden op het gebied van vloerbedekking en gietvloeren, neem gerust contact met ons op, zodat wij vrijblijvend langs kunnen komen en u ter plekke kunnen adviseren.

Particulier

In de particuliere sector kunt u kiezen voor een tapijt, welke een comfortabel en warm gevoel geeft aan de voeten en een sjieke uitstraling heeft. Daarbij kunt u ook kiezen voor een tapijttegel. Voordeel hiervan is dat het makkelijk schoon te houden is en/of te vervangen.

Ook hebben wij een breed assortiment te bieden betreft PVC vloeren. Deze zijn qua uitstraling niet van hout te onderscheiden. Deze vloer kan gelegd worden als een planken vloer of als visgraat vloer.

Ook kunt u kiezen voor een wat stoerdere uitstraling door middel van een betonlook gegoten vloer of een strakke gietvloer.

Professionele Montage van:
Vloerbedekking en gietvloeren

Zakelijk

Op zakelijk gebied wordt er veelal gekozen voor vloeren die goed kunnen tegen veelvuldig en intensief gebruik. Ook wordt er gekeken naar duurzaamheid. Wij raden dan de PVC vloer aan eventueel in combinatie met tapijttegels. Door de dikke slijtlaag op de PVC vloer is deze bij uitstek een prima keuze. Tapijttegels zijn makkelijk te verwijderen, schoon te maken en te vervangen. Ook zijn deze recyclebaar, zodat dit ook nog eens ten goede komt van het milieu. Voor scholen wordt er vaak gekozen voor een marmoleum vloer. Deze vloer is zeer duurzaam en goed te onderhouden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe vloer.